29 Ocak 2013 Salı

ÜNLÜLER VE SOKAK MODASI #1






















Arkadaşlar ben yine sizler için bazı ünlülerin  sokak tarzlarını sizlerle paylaşmak istedim.Şöyle bir bakarsak en başta güzel şarkıcı ve oyuncu Selena Gomez dar paça , yırtmaç detayları olan kot pantolonunun üstüne salaş günlük , pudra renginde tek tarafı düşük omuzlu güzel bir t-shirtü kombine etmiş.Bir diğer kişi Alacakaranlık serisi ile sesini tüm dünyaya duyuran Kristen Stewart ise dar yeşil ve sarı desenleri olan bu senenin trentleri arasındaki pantolunun üstüne beyaz atlet ve üzerine siyah şık bir ceketi tercih etmiş gerçekten çok hoş görünüyor değil mi? Hannah Montana rolüyle büyük  ün kazanan geçen senede de saçlarını kısa kestirip sarıya boyatan sanatçımız Miley Cyrus kısa şortunun üstüne beyaz salaş bir t-shirt giyerek uzun kolyesiyle de canlandırmış. Bu sene Red albümüyle büyük ilgi toplayan Taylor Swift de tercihini dar pantolandan yana tutmuş.üstündeki cekette günlük bir tarz için gayet hoş durmuş. Nina Dobrev de Selena ve Taylor gibi dar pantolan giymiş fakat güzel vampirimiz siyah giyerek farklılığını ortaya koymuş.Demi Lovato kısa şort yada bu sene yine vazgeçilmezler arasında olan arkası uzun önü kısa eteklerden birini tercih etmiş. Güzel yıldız siyah uzun çantası ile de çok hoş bir kombin yaratmış.Son olarak Britney Spears da tercihini miley gibi kısa şort üzerine farklı rahat günlük hayatta kullanılabilecek t-shirtlerden yana tutmuş.
    Bence hepsi harika tarzlar yaratarak karşımıza çıkmışlar.Hangisi daha güzel bilemeyeceğim hadi onu da siz seçin.Sizce hangisi daha şık?

1 yorum:

  1. bence en şık nina dobrev ve kristen stewart digerleride cok şık ama en guzel bunlar ama bn britney spears 'i begenmedim kalin bacaklariyla sort hic hos durmamis

    YanıtlaSil