29 Ocak 2013 Salı

İZLEMEYE DEĞER 4 FİLM #1

Üç bölümlük bir film olan ve bunların ilki Hobbit filmi Yüzüklerin Efendisi filminin öncü filmi olarak kabul edilir.Filmi yine Yüzüklerin Efendisi filminin yönetmeni olan Peter Jakson çekmiştir.Filmin baş karakteri olan ve Yüzüklerin efendisi filminden de tanıdığımız Bilbo Baggins'ın gençliği anlatılmaktadır.Bu sefer Bilbo Baggins normal bir yaşam sürerken bir anda ortaya çıkan Gandalf  Bilbo'yu 13 cücelik bir maceranın içine atar.Cüceler kendi evlerini geri almak için yolculuğa çıkarlar.Tabi Bilbo da bu cücelere yardım eder.Bu yolculuk esnasında cüceler ve elflere , büyücüere , devlere, çirkin Goblinlere ve dev örümceklere rastlayacaklardır.Bu heyecan dolu film izlemeye değer.

 Evim Sensin filmi Özcan Deniz ve Fahriye Evca'ın başrolünde oldğu romantik komedi bir filmdir.Filmde İskender (Özcan Deniz ) ve Leyla(Fahriye Evcan) tesadüfen karşılaşıp birbirlerine aşık olurlar. İskender yetimhane de büyümüş biridir. Leyla ile karşılaşır ve birbirlerine aşık olurlar.Bu film romantik komedi seven yada Özcan Deniz hayranları için izlemeye değer bir filmdir.
Johnny Depp'in başrolünde oynadığı Karanlık Gölgeler  komedi fantastik tarz da bir filmdir. Film de vampir olan  Barnabas Coolins (Johnny Depp ) bir cadı tarafından bir tabuta kilitlenir.Tabutta yaklaşık 200 yıl kadar kilitli kalan Collins büyük bir fırtına sonucu tabuttan kurtulur ve intikamını almak için yaşadığı yere tekrar döner. Bildiği,tanıdığı,herşeyin değistiğini gören Collins onu lanetleyen cadıdan intikamını alacak mı izleyin ve görün.Film gerçekten izlemeye değer çok gzel bir filmdir.Ben izlerken büyük zevk aldım.Sizde izleyin yorumlarınızı da eksik etmeyin.
Pamuk Prenses ve avcı filmi Alacakaranlık serisi ile tanıdığımız Kristen Steart 'ın başrolünde oynadığı bir filmdir Film de masalda da olduğu gibi kötü kalpli cadı kendisinden daha güzel olan pamuk prenses'i (Kristen Stewart) öldürmek için avcıyı görevledirir fakat avcı öldürmez işte filmin masaldan farkı burada başlar Avcı Pamuk prensese avcılık dersi verir .Pamuk prenseste aldığı dersler sayesinde karanlık dünyayı aydınlatmak için savaşır.Bu film aksiyon fantastik film sevenler için Kristen Stewart'ın başarılı oyunculuğu ile izlemeye değer bir film.

1 yorum:

  1. bence en güzeli pamuk prenses ve avci cunku kristen stewart' in filmi seni seviyirum kristenn

    YanıtlaSil